På balkongen givetvis. Med inspiration härifrån, tillreddes dessa fräscha fina fiskbiffar. Tillsatte en mix av de färska örter som faktiskt lever och frodas i min vård, och det blev somrigt och gott
Sätt ugnen på 200°. Fräs lammfärsen i en stekpanna (använder du annan färs behövs 1 msk smör) på hög värme ca 3 minuter. Skeda eller spritsa potatismoset på toppen och gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 minuter
Slå på en tetra krossade tomater med smak av vitlök (500 g) samt 5 dl vatten. Jag gör det då inte. Vet inte för vilken gång i ordningen jag gör Ulrica Davidssons urgoda tomat- och paprikasoppa
Finaste potatisen som någonsin odlats pådenna jorderund …. Jag passade ändå på att föreslå både morötter och sallad och tänkte att kanske kan det här få honom att börja tycka om det
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.