Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Skala och tärna moroten mycket fint. Skiva vitlöken och finhacka gullöken. Lägg oljan i en stekpanna och sautera lök, vitlök och morot på låg-medelvärme
Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt god röra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Vill ni variera tapenaden med en annan röra, eller servera båda samtidigt. Det går faktiskt utmärkt att njuta av rörorna till glögg, allt måste inte vara sött
Servera som röratill baguetten, tunnbrödet eller den bakade potatisen. Egentligen så har jag ganska många "godaste röran", men jag älskar ju röror och det är lite svårt att bestämma vilken som är bäst ju
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.