I Indien kokar man te på lakritsrot för att lugna både mage och själ. Här är 5 fakta som gör att det kan vara bra att snaska på. Överskrids ett intag på över 50 gram lakrits per dag kan det bli problem
Idag bjuder jag på en riktig favorit. Den är otroligt mättande förmodligen mycket på grund av att där är ost i kakan och nej jag har inte blivit helt knäpp utan jag lovar att det gör mycket för den här rätten, speciellt om du har en ost med en något mer nötigare karaktär som Herrgårdsost eller Grevé, det går ju såklart bra med någon annan ost också, men den där gräddiga, nötiga och till viss del söta smaken gör att hela kakan blir fylligare i sin smak
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Vad går boken ut på. Boken ”Sju steg” går ut på att ge läsaren, inte bara goda och nyttiga recept, utan också på att ge verktygen som behövs för att omställningen till ren och läkande kost blir beständig
Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Rör ner smöret. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Blanda kokos, kakao, majsstärkelse och bakpulver och rör ner i äggsmeten
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Koka upp såsen under omrörning och låt den sjuda 5 minuter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Rör samman det hela med senapsfrön. Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.