Lägg 200 g rökt lax i tunna skivor omlott på plastfolie och bred på 100 g naturell färskost medpepparrotssmak. Skär den i 12 cm breda skivor då den stelnat. 100 g naturell färskost medpepparrotssmak
Hetta upp lite smör eller margarin i en liten kastrull. Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Värm (bryn) tills laxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa
Sedan jag var på korvevenemanget på Smaklust har jag varit vansinnigt sugen på att göra korv. Och så köpte jag boken Charcuterie och vill testa ungefär alla recept som finns i den, så gårdagen ägnades självklart åt korvtillverkning med recept från ovan nämnda bok
Vissa maträtter hänger bara på ingredienserna. Ibland får man unna sig en god bit rökt lax, stenbitsrommen - det är bara att uppgradera sig till sikrom eller löjrom eller laxrom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.