Servera potatisen tillsammans med fisken. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar Låt blandningen tjockna i stekpannan under omröring
Servera den stuvade potatisenmedrökt fisk eller isterband, rödbetor och kapris. Oftast serverar man det till isterband men jag tycker det är lika gott eller godare till rökt fisk
bit rökt fläsk. Lägg upp rödingen, potatisen och ärtpurén tillsammans med rädisorna på tallrik. Grillen är förhoppningsvis redan tänd så gör ett litet paket med spån och lägg på kolbädden
Ingredienser 2 tvättade potatisar à 150 g salt och peppar ½ + 1 msk rapsolja ½ msk dijonsenap 1 tsk honung ½ msk pressad citron 2 msk matlagningsyoghurt 150 g strimlad rökt lax 1 msk dill och gräslök Servera med
Stek det rökta sidfläsket. Smaksätt med salt och vitpeppar. Tillsätt buljong och potatis. Koka under lock tills potatisen är helt sönderkokt ca 30 min. 400 g potatis. 200 g rökt sidfläsk
6 bakpotatisar 200 g getost 1 dl salladslök, skär i tunna skivor 2 msk chipotlechili frukt, finns torkad men går bra med krydda, hackas fint 2 msk smör 1 dl standardmjölk. 6 bakpotatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.