Servera den stuvadepotatisenmedröktfisk eller isterband, rödbetor och kapris. Oftast serverar man det till isterband men jag tycker det är lika gott eller godare till röktfisk
Servera potatisen tillsammans medfisken. Ta bort skinnet från fisken och bryt ner i mindre bitar. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar Låt blandningen tjockna i stekpannan under omröring
Servera potatisen tillsammans medfisken. Ta bort skinnet från fisken och bryt ner i mindre bitar. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar
Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Servera fiskenmed brynt smör, färsk riven pepparrot och en citronhalva. Dra sedan bort pannan från plattan och låt fisken vila in i rätt temperatur så får du en saftig fisk
4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Lägg fisken i en ungsform med salt och peppar med tomater i mitten och häll på blandningen du gjort. Salt, vitpeppar, svartpeppar och så tog vi även lite fiskkrydda
En riktigt god fiskrätt som är lätt att laga. Rätten funkar fint även medâ€gammalâ€potatis. Den tar lite tid eftersom potatisen ska bli klar i ugnen men det är ju bara vänttid och inte arbetstid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.