Vi börjar med salladen för den gör du i förväg så att den är klar att servera till laxen. Lax igen. -) Grillad och kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
Blanda samman salt och socker och gnid in laxenmed blandningen. färsk laxfilé. Bryt loss färdiga bitar och servera med potatissallad och pepparrotskräm
200 g rökt lax. 12 st brysselkål 1 st grönt äpple 18 st baguetteskivor 200 g rökt lax dill Pepparrotskräm 200 g färskost 1 tsk dijonsenap salt och peppar 1 msk riven pepparrot finhackad purjolök
LaxenGnid in laxenmed olivolja och alla kryddor. Lax. Chili/limepicklad gurkaLägg den tunt skivade gurkan i en glasburk och varva med limeskivor och chili
Lägg upp salladen och plocka över laxbitar. Blanda pepparroten med cream cheesen. varmrökt laxfilé. Stek brödskivorna till fin rostad färg i rikligt med olja på medelhög temperatur
Bröd, babyspenat, lax, avokado, svamp och toppa till sist medpepparrotskrämen. Skär upp svampen och stek den i olivolja med önskade kryddor, skär därefter upp lax och avokado och sedan är det bara att montera ihop din wrap
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.