Äntligen är det helg igen. Här nere ska vi ha skördefest och invadera Öland. Så ikväll är det många som åker över bron framåt kvällen för att åka runt på den mysiga konstnatten
Innan jag bjuder er på denna fina rätt så är en liten förklaring och klagosång på sin plats. Anledningen till mitt två veckor långa svek mot mina kära läsare och den grymma bloggen kokskatten är en
Tjoho. Nu har semestern börjat. 3 härliga veckor med bröllop ❤️, mysdagar med efterlängtade människor som jag inte sett på en evighet, lata dagar och förhoppningsvis lite sol
Grillade marinerade grönsaker med timjankräm och BBQ Black Garlic Chicken. Marinera grönsakerna och de blir så smakrika i sig själva att det inte behövs något annat tillbehör mer än en kräm
I måndags gjorde jag det som man alltid bör göra men sällan orkar. Jag bytte om i takt med blixten när jag kom hem från jobbet och begav mig till gymmet DIREKT
God morgon. Igår var jag ute och åt lite tapas med några gamla kollegor, riktigt trevligt. Tapas är verkligen perfekt mat för en AW, och passar dessutom oftast rätt bra som LCHF-mat
Soppor hör lika mycket hösten till som gulnande löv, inte sant. Rotfrukter också för den delen då de är i säsong och sedan långt framåt på nyåret eller till och med inte går ur säsong
Någonstans i mitt öga befinner sig ett ludd (en ludd, ett ludd. Ludd i singular. ) Vilket som, det stör mig och har gjort halva dagen haha och jag kan inte lokalisera det
Mina ögon går i kors idag av trötthet. Så här går det när en annars relativt lugn och sansad person (hehe) ska springa på AW och andra middagshäng varenda kväll en hel vecka haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.