En klassiker som aldrig kan bli fel. Inte för inte som den kallas drottningen av fiskrätter. Inte så svår att göra och alldeles sagolikt god tycker jag
Vigillar sås av "sky"-typ, gärna med rödvin. Så när vifirade Fröken Lindanyligen gjorde vi en fantastiskt god variant med citron- och rosmarin som vi åt med en bitgrillad (i panna) entrecôte och vitlöksrostadpotatis
så snälla mailamigeller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. I förra veckan innanpremiären för vår ONSDAGSPASTA, slängde jag ihop en litenaptitretare, som blev grymt goda
) Det är också gott att ha bär ellerskivad frukt tillsammans med krämen mellan de båda lagren. Denna tårta hade vi både på midsommarafton och på Hugos kalas
Svart vinbärseller hallonsaft, koncentrerad. Ja vad skall man säga när man sitter och titta ut över takåsarna, när luften är krispig och himlen är kristallklarsamtidigt som hela lägen luktar stekt fisk
Den absolut godaste rödvinssåsen jag vet. Den rekommenderas verkligen och måste bara prövas. Tillsätt socker och lite nymalen peppar och fräs tills sockret börjar bli brunt
Stickpotatis och sill på tandpetare, klicka på crème fraiche och strö på hackad dilleller gräslök. Plockmat kan man verkligenvarierai det oändliga, att låta säsongens utbud i affären styra valet är bara ett sätt att förändra
En del sjötungaWalewska-puritanervill kanske stena mig. Vi måste först börja med historientill varför jag och flickvännen överhuvudtaget gjorde denna extremt dyra rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.