Rödspätta med kronärtskocka
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 dl skalade pärllökar
  • 1 msk vatten
  • 1 msk (balsam)vinäger
  • kärnfritt kött av 2 skållade tomater
  • 150 g grovstrimlad färsk spenat
  • 1 msk olivolja eller smör
  • några duttar chilipulver
  • 2 msk potatismjöl
  • 400 g spättafilé
  • fingersalt, svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 stor eller 2 små kronärtskockor
  • 2 krm (balsam)vinäger
  • 2 krm salt
  • 2 msk sirap
  • 1 vitlök i skalade klyftor
  • vatten, salt
  • 125 g haricots verts

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.