Skär köttet i knappt 3 cm stora tärningar. Sätt en kastrull vatten på kokning. Värm oljan i en wok. Tillsätt lök och ingefära och woka i ungefär en minut
Denna gången var det Mao Zedungs Rödkokta sidfläsk som fångade mitt intresse. I det senaste programmet jag såg lagades det bland annat Mao Zedongs Rödkokta sidfläsk
Du som aldrig ätit kycklingfötter tänker säkert. Tina upp kycklingfötterna, klipp bort klorna och skrubba med ½ dl salt, tvätta sedan rent och lägg i en stor bunke
öron och svansar, och kycklingfötter. Hittade återigen en mycket intressant medicins artikel om de aminosyror som vi har brist på eftersom vi är så dåliga på att äta annat än helmuskelkött och missar det där nyttiga som vi idag anser är äckligt
Fenixklor är ett finare namn på kycklingfötter. Första gången jag åt kycklingfötter (jag tror det var sommaren år 2000) fann jag inget nöje i det alls. 500g kycklingfötter. 500g kycklingfötter
På många kantonesiska restauranger är dim sum-menyn lång och omfångsrik, med rätter som stekta eller ångkokta dumplingar, vårrullar, ångkokta köttbullar, kycklingfötter och fluffiga, fyllda vetebullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.