Blandas med buljongen och kryddorna, arbetas till en jämn smet. Nu närmar det sig Oktober/Oktoberfest. Själv skall vi ha en för våra kunder på mitt företag F1 Text & Dekor
Korv med bröd kan vara helt fantastiskt, särskilt när man gjort korven själv som här Levars Tyska men för er som inte har vägarna förbi Levar hotell så finns det Bratwurst i livsmedelsbutikernamed bra kvalitet
4 900 g fast potatis 200 g morötter 1 grönsaksbuljongtärning (1 buljongtärning motsvarar 1 1/2 msk fond) 400 g vitkål 1 gul lök 1 msk olja 600 g bratwurst 1/2 tsk salt 1 krm peppar Till servering senap Lägg till i inköpslistan
Blanda kött med vätska och kryddor, arbeta sen till en jämn smet. Lägg en bratwurst i varje baguette, och lägg på vitlöksfräst surkål, picklad rödlök och friterad lök
Det var så gott med en riktigt mör vildsvinskotlett. Tysk Bratwurst till Frukost Det här är en frukost som jag får drömma mig tillbaka nu, under mina månader i Turkiet
Konsistensen kan närmast liknas med vinterdäck utan dubbar och det är mer jobbigt än gott att tugga på denna korv, här finns det alltså förbättringsmöjligheter
Blanda samman med vatten, ättikssprit, socker och salt och häll över kål och purjo. Grilla korvarna och servera med kålen, nykokt färskpotatis, grovkornig senap och rågbröd
Blanda med salt och olivolja i en ugnssäker form. Bratwurst. Smaka av med finrivet citronskal och salt. Servera korven med den gräddkokta kålen och picklade senapsfrön (sila av fröna från vätskan)
4 4 morötter 600 g fast potatis 1 gul lök 1 msk olja 1 tsk timjan salt och peppar 1 msk riven pepparrot 2 1/2 dl kvarg 1 äpple 480 g bratwurst 1 tsk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.