Denna härliga rödkålssalladmed apelsin, fikon och saltrostade pumpakärnor passar t. Smakerna kommer fram betydligt bättre om man kanske bara serverar ett tillbehör tillsammans med salladen, istället för den mängd man ofta plockar ihop på en jultallrik
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetorna med nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Riv rödkål och de skalade urkärnade äpplena halvfint,( näst finaste skivan på matberedaren). Lägg rivet i en rätt stor skål, tillsätt gräddfilen och blanda noga
En jävulskt god och superenkel förrätt med sälta. Combon med det salta baconet mot den syrliga osten, med krispig sallad och fräsch dressing, en riktig höjdare
Rödkålssalladmed apelsin, valnötter, parmesan och balsamvinäger. Garnera med valnötter och apelsin. Ringla sedan balsamvinäger och olivolja över salladen, krydda med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostade solrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Jag gör alltid en liten specialare med päron på min Chévre chaud. 100 gram chèvre. 100 gram chèvre. I går blev det Chévre chaud till middag, supergott och galet enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.