I dag blev det röding med potatis och kålrabbi i ugn. Förutom att hälsa på i Dalarna har vi även varit på Stockholms fallskärmcenter - som ologiskt nog ligger i Västerås- och bevittnad svägerskans tandemhopp
Hemligheten bakom riktigt gott mos eller god puré är i vårt tycke att pressa potatisen, blanda den med smör och varm mjölk ochsedan vända runt ingredienserna i kastrullen med en bred slickepott
En kväll blev det röding till middag, fiskat just i fjälltrakterna häruppe. Senaste veckan har verkligen visat upp hur vackert Jämtland kan vara på våren och försommaren
Lägg rödingfiléerna ovanpå varandra med skinnsidan upp på någon av dem. Det här receptet hittade jag på Taste by Louises blogg och det var så fantastiskt gott
Svårt att hinna blogga tidigt nu när jag jobbar heltid ochsedan har program på kvällen, måste fixa någon form av rutin åt mig så inläggen dyker upp tidigare
Lägg två bitar på varandra på ett bakplåtspapper med den smalare biten underst. Fisk är ju både nyttigt och gott, dessutom är det väldigt enkelt att laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.