Rödbetstartarmed tofu & grönmögelostsås. Med tanke på hur förra veckans bröstpass gick var det förståeligt att jag ägnade halva uppvärmningen till att stretcha benen
Här finns även ett recept på picklad rättika medrödbetstartar och en sås på grönmögelost och tofu. Och att PR var precis rätt kände jag redan när jag satt med arbetsproverna, men ännu mer nu
När jag hörde att pappa lagat rödbetstartar ville jag också göra det. De senaste dagarna har varit hektiska hemma och jag sitter in princip dygnet runt med ett projekt jag påbörjat, som jag kan berätta mer om om några veckor
När de sex rätterna avnjutits var vi egentligen nöjda, vi övervägde att beställa något mer eftersom även sashimin med äkta wasabi, rödbetstartaren, bifftartaren/råbiffen och den hela fisken, Dorado, sett mycket intressanta ut
Till för-bubblet ska vi äta bliner (smeten står på jäsning) med vispad smetana, finhackad rödlök och tångrom, till förrätt blir det en slät Crème Ninon som toppas med lättvispad grädde och bubbel, Efter det blir det en rödbetstartarmed dijongrädde, kapris och shoestring fries och sedan kommer en Ottolenghisallad med fänkål, päron, kummin och pecorino
Rödbetstartar. Dessutom har det vart lite sjukstuga med ett av barnen. En vinkväll med grannar får väl ses som det bästa med den här tråkiga vinterveckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.