Rödbetstartar med tofu & grönmögelostsås. Med tanke på hur förra veckans bröstpass gick var det förståeligt att jag ägnade halva uppvärmningen till att stretcha benen
När jag hörde att pappa lagat rödbetstartar ville jag också göra det. Rödbetstartar. Rödbetstartar. Jag skulle säga att rödbetstartaren gör sig bäst som förrätt eller som tillbehör, jag själv åt den rätt upp och ner som middag medan mannen åt den till den helstekta fransyskan vi ugnsgrillade i cirka 90 minuter – och hungrig som jag är hade jag absolut ingen lust att vänta så länge på mat
När de sex rätterna avnjutits var vi egentligen nöjda, vi övervägde att beställa något mer eftersom även sashimin med äkta wasabi, rödbetstartaren, bifftartaren/råbiffen och den hela fisken, Dorado, sett mycket intressanta ut
Till för-bubblet ska vi äta bliner (smeten står på jäsning) med vispad smetana, finhackad rödlök och tångrom, till förrätt blir det en slät Crème Ninon som toppas med lättvispad grädde och bubbel, Efter det blir det en rödbetstartar med dijongrädde, kapris och shoestring fries och sedan kommer en Ottolenghisallad med fänkål, päron, kummin och pecorino
Rödbetstartar. Postat av Elin tisdag 06/02 2018 kl. 8. 43 Kommentera. (förra) Veckans bästa. Det här blev första gången på typ ett år som jag missade att lägga ut en veckosummering på en söndag
Rödbetstartar. Skala och skär rödbetan i små tärningar (om man vill kan man koka rödbetorna, det blir inte rawfood men det funkar också bra om man är lite ovan vid det råa) Plocka blomkålen i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.