Skopa upp soppan i skålar, toppa med chilifräst cocktailkorv och en klick crèmefraichesås. Fräs dem mjuka och glansiga i smör på medelvärme i en stor kastrull
I dag har fru Mårtensson varit med sin väninna på en otroligt intressant föreläsning som handlade om något så intressant och spännande som Funktionell medicin
Servera med creme fraiche. 3 rödbettor medelstora. 2 dl creme fraiche. Börja koka i buljongen med lagerblad i ca 1 timme. Stekputtra rödbetor i matolja med tomatpuré och citronsaften ca 15 minuter. 3 rödbettor medelstora. 2 dl creme fraiche
Hacka lök och vitlök och låt smälta i oljan på medelvärme tillsammans med timjan. Skala och riv moroten grovt och tillsätt den tillsammans med rödbetshacket
Servera med crème fraiche, citronskal, persilja och krutonger. Skär rödbetor och äpple i bitar och mixa det med pepparrot, citronskal- saft och äppelmust till en slät massa
låglaktos 2 msk hackad persilja Servera med. Annons 4 skivor knäckebröd med 2 msk lätt pepparrotsost. Ingredienser 250 g skalade rödbetor 75 g morot 50 g rotselleri 100 g vitkål 1 rödlök ½ msk olivolja 6 dl grönsaksbuljong ½ msk balsamvinäger salt och peppar 2 msk turkisk yoghurt, ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.