Värm (bryn) tillslaxen förlorat sin starka färg och blivit ljusrosa. Häll på naturell crème fraiche. Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad
Blanda cremefraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen. Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av cremefraiche
Vispa ihop cremefraichenmed fiskfond och pressad citron. Imorgon kommer recept på en svensk klassiker som passar bra till både finare middag och till buffé
Med lite bröd till och lite sött till efterrätt så blev det en perfekt fredagsmiddag, utan varmrätt. Ibland får man unna sig en god bit rökt lax, stenbitsrommen - det är bara att uppgradera sig till sikrom eller löjrom eller laxrom
Smaka av med pressad citron till lagom syrlighet. Gärna potatismos och picklad rödlök tilllaxen. Ät gärna den här laxenmed citronkryddad crème fraiche och picklad rödlök
Efter ett par minuter tillsätts crème fraiche. Hacka kantarellerna till mindre bitar, häll allt i en uppvärmd stekpanna, stek ett tag med lite salt och svartpeppar
Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Årets Kock brukar sedan några år tillbaka få smaksätta en egen crème fraiche. Rör ned hummerfonden, och smaka av, innan du lägger ned fisken att sjuda några minuter tills den känns klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.