Vispa oljan med muscovado- och råsocker någon minut i en bunke. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten tillsammans med rödbetorna
Jag brukar spara en gnutta glasyr i bunken så att jag kan mumsa i mig den direkt med en sked. För ett tag sedan när vi skördade våra rödbetor så bakade jag denna härliga rödbetskaka
Jag blev nöjd med resultatet så jag delar med mig av det. Jag har sett diverse recept på rödbetskaka så jag har blivit nyfiken och har slängt ihop en egen variant
Vispa oljan med farinsocker, muscovado- och råsocker någon minut i en bunke. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten tillsammans med rödbetorna
I helgen åt vi Pistagegratinerad gösfile med rödbetsrisotto. Nu är det här en bakblogg och ingen matblogg så det receptet kommer inte här utan i stället får ni receptet på rödbetskakan jag gjorde på en del av rödbetorna som blev över
Det går ju hemskt mycket trender i det här med bakning. Rödbetskakan var ett försök till en spinnoff på den populära morotskakan, men vann liksom aldrig riktigt samma publik
Nu finns den inte längre i butikerna, numret av Journal Chocolat med mina recept, och jag firar av och tackar för mig genom att bjussa på ett av mina favoritrecept som jag skapade för dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.