Rödbetscrostini. Vi har gjort superenkla crostinis med rödbetor och vitlöksvinaigrette och ett helt gudomligt kaneldoftande knäckebröd med grönmögelostdipp
Praktik hos Fredrik LagbergHär är Fredriks fina bergtunga fylld med pilgrimsmussla och apelsinmajoSom ett led i vårt Årets kock-bloggande var en av mina idéer att vi skulle praktisera hos några av kockarna
Rödbetscrèmemed frökex. Nu var det länge sen jag hade lust att skriva här inne, det har varit fullt upp med kokboksskrivande, resor och annat som tagit mycket tid av mitt liv
Ja, efter rapporten för några månader sedan om de uppenbara hälsoriskerna med att äta för mycket processad korv och rött kött kanske en och annan övergår till kyckling och fisk
Om man dessutom serverar dem med min potatisbakelse (eller jordärtskocksbakelse) och rödbetscrèmen (med eller utan getost) så har man en helt fantastisk middag att se fram emot
Här hittar du den rödbetscrème och bönsallad med apelsin och dill som också kom till under resan. Jag hade med min Wonderbag, den fungerar väldigt bra till olika gröna rätter, då den bevarar smak, näring och struktur på grönsakerna mycket bättre än i en gryta lagad på spisen
Här finns ett inlägg om förra årets två veckolånga resor som jag skrev här på bloggen, med recept på en mycket god rödbetscrème som vi lagade tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.