Morotssoppa medChévremousse och Prosciuttochips av m. Vi har verkligen haft det bra – mys framför spisen, fotat mammas alla tomtar, kikat på rådjuren utanför fönstret, ätit massor med julgodis, ätit massor med julmat, gosat med husdjuren, ätit lite till – ja mycket lugnt och mysigt
På vägen hem från USA mellanlandade vi i Stockholm och firade påsk med min familj i ett par dagar. Det är nämligen en osötad mousse som vi den här gången serverade med välmogna päron och svarta vinbär till
Då kan det vara gott och vackert med lite färsk basilika i. Den kan även serveras med lite gott färskt bröd, eller rostade brödkrutonger som drinktilltugg, en sorts tapas
Låt stå medan du gör i ordning sparrisen eller vad du valt att servera moussen till. Chèvre Crème fraiche Rivet skal från tvättad, helst ekologisk, citron Citronsaft Salt och peppar Kör alla ingredienser i mixer
Så länge får ni hålla till godo med "vanliga" recep, men snart börjar Julgalenskaperna på bloggen. MOROTSSOPPA MED CHÈVREMOUSSE & PROCIUTTOCHIPS - CARROT SOUP WITH CHÈVRE MOUSSE & PROCIUTTO CHIPS
Fyll på med isbitar och fruktsoda strax innan servering. Lägg bresaolan på en plåt med bakplåtspapper. Blanda osten med hårt vispad crème fraiche och rör till en smidig mousse
Fyll på med isbitar och fruktsoda strax innan servering. Lägg bresaolan på en plåt med bakplåtspapper. Blanda osten med hårt vispad crème fraiche och rör till en smidig mousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.