Häll av kikärtorna och skölj med vatten. Blanda olivolja med pressad vitlök. Strö genast över paprikapulveroch salt och rör om lite så att alla kikärtor täcks
Mycket tacksamt att marinera, mört och smakrikt. Rostad färskpotatis. En rejäl skvätt vinäger förkortar tiden för marinering och gör inte att köttet smakar surt
Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Mixa potatisarna med den rostadepaprikan, äggula, vitlök och olivolja. Tärningarna smakar rent äckligt av konserveringsmedeloch flaskfonderna är så menlösa att man lika väl kan använda saltvatten
rostade i torr panna. Lägg Bresaolaskivorna på ett fat, ringla över lite olivolja. Klicka på paprikakrämen, strö över pinjenötter, lägg på parmesan och avsluta med strimlad bladpersilja
Jag ville först testa med bara paprikaoch fänkål och tänkte att blir det en "tråksoppa" så tippar jag i passerade tomater för tomatsoppa blir alltid gott
Lägg på bresaolan, strö över pinjenötter och hyvla över parmesan. Bresaola. Familjen H & B och alla ungar skulle komma på fredagsmiddag, ungarna fick köra lite beerpong (utan öl då fast med snacks) medan vi åt förrätt
marinerad fläskfilé med ugnsbakade morötter, paprikaoch lök samt rödvinssås och sallad. marinerad fläskkarré tillsammans med ris och sås samt grönsaker
Smula get osten och blanda lök, paprikaoch tomater med de varma linserna. Har läst om att vi äter alldeles för mycket kött och jag håller med därför dags för lite vegetariskt
De soltorkade tomaterna plockade jag från en av byttorna medmarinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.