Skär fetaosten i tärningar och lägg tillsammans med vattenmelon i en salladsskål. Jag älskar vattenmelon och den här salladen är en av mina favoriter under sommaren
Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Flingsalt & svartpeppar. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Skrapa bort kärnhuset med en sked och skär gurkan i tärningar. Skala ½ gurka och dela på längden. Blanda ca 80 g mizuna (eller en påse ruccola) med melon och gurka. Lägg upp och strö över 1 dl cashewnötter och 200 g fetaost bruten i bitar
Koka på strax över medelvärme tills vitkålen börjat mjuka. Här har vi det rätt lugnt efter en vecka med feber och förkylningar om vartannat, skönt att kurera hela familjen lite
När soppan är färdig servera med en klick crème Fraiche på toppen och en rostmacka. Vad som är godast med denna soppa är att den smakar ännu bättre dagen efter då alla smaker fått dra ihop sig ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.