Saftiga, goda, nyttiga och lättbakade rågrutor. Nytt favoritrecept på frukostbröd. Det här är en typ av bröd som jag har haft i bakhuvudet och tänkt på att ta fram recept på under ett par år faktiskt
1. Koka upp vattnet till skållningen och häll det över havregrynen som mätts upp i en degbunke. Rör om till en kladdig gröt och låt svalna till rumsvarm temperatur
De här rågrutorna är något åt det senare hållet. Ett gott bröd behöver inte vara svårt att baka. Vist är det kul att lyckas med ett bröd som kräver mycket pyssel och har många moment, men bröd som man bara ”rör ihop” är så smidigt
instagram 100kitchenstories. Jag har fått önskemål från er läsare om att skapa en kategori för vegan och vegetarisk mat här på bloggen, vilket jag tycker är en underbar idé
En riktig favorit är denna limeparfait eller glass kan man också kalla den. Den passar perfekt till jordgubbarna, och den höjer liksom smaken på gubbarna flera nivåer och det är limen som gör det hela
Surdegsknäcke. Äntligen en ledig dag. Efter at ha arbetat sex dagar i sträck på fyra olika anläggningar så är det så skönt att få en dag till att bara vara och andas in tillvaron lite
instagram 100kitchenstories. Sista lugna morgonen på balkongen med medelhavet som utsikt. Sista frukosten med färska ingredienser som har otroligt mycket smak
Imorse klev jag upp och drack en proteinshake innan jag knallade över bron till gymmet för ett tidigt (nåja, tidigt för att vara söndag) pass ashtangayoga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.