Rå fänkål. Ugnsbakad lax. Gnid in laxen med salt och olivolja. 4 bitar lax utan skinn à 150 g. Rå fänkål2 fänkål. Ugnsbakad lax4 bitar lax utan skinn à 150 g salt olivolja
Ugnsbakad lax. Gnid in laxen med salt och olivolja. 14 bitar lax utan skinn à 150 g. 1Rå fänkål2 fänkål. 1Ugnsbakad lax4 bitar lax utan skinn à 150 g salt olivolja. 1Garnering DillRå fänkål
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Pressa ur vattnet från spenaten och stek ihop med löken, smula över fiskbuljong. Här kommer ett riktigt smarrigt recept till er på en krämig laxsås ni kan ha till pastan
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Ta av från plattan. Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.