Rå choklad-cheesecake
Bra Barnmat
Bra Barnmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 120 g (1 1/2 c) valnötter
  • 100 g (2/3 c) mandel
  • 3 msk hasselnötter
  • 125 g (1 c) medjool daddlar eller blötlagda torra daddlar
  • eller
  • 6 msk kakao
  • 1 msk carob pulver
  • 2,5 tsk kakao nibs *frivilligt* (men förbättrar texturen)
  • 450 g (3 c) cashewnötter, blötlagda över natten och sedan dränerade
  • 4 msk ekologisk lönnsirap (lägg till en extra matsked sirap om du gör receptet för vuxna och vill ha en riktigt söt tårta)
  • 6 daddlar, medjool eller blötlagda torra daddlar
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 msk kakaopulver (om du gör receptet för vuxna och du verkligen vill att det smakar mycket choklad kan du lägga till en extra matsked kakao)
  • 1 msk carob-pulver
  • 3 msk vatten (från de blötlagda daddlarna – vanligt vatten funkar bra om du har använt medjool daddlar)
  • 1 msk kakao smör, smält och avsvalnad
  • 1 msk kokosolja
  • 2 msk kakao nibs *frivilligt*
  • 4. För fyllningen, lägg till alla ingredienser i en matberedare och blanda tills den blir mycket slät
  • 12 timmars blötläggningstid

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.