Krämig fisksoppa med räkor och avokado
Deffmat
Deffmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 avokado ca 3,5 dl fiskkraft
  • 1 vitlöksklyfta 1 dl Milda matgrädde (4% fett)
  • 2 dl minimjölk
  • 2-3 ts färskriven pepparrot
  • flingsalt & nymalen peppar + lite fiskkrydda
  • 4 morötter, småskivade/tärnade (ca 350 g)
  • 1 fänkål, småskivad/tärnad (ca 120 g)
  • 1/2 till 1 tärning fiskbuljong
  • 330 g ugnsbakad torsk och drog panna bort från plattan så det fick stå och mummsa till sig en liten stund.
  •  
  • Serverades med
  • 50 g lätt kesella
  • 50 g ishavsräkor (krama ur ev lake)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.