Chokladmousse med Amarula (innan jag drar till Palma!!!)HinnermedetthejifrånettregnigtGöteborginnanjagdrarivägtillPalma, MallorcaomnågratimmarMat och odla
Idag ser man panna cotta överallt. Det kan ju vem som helst få till. Tacka vet jag crème caramel, skulle jag välja en sista dessert innan jag lämnar jordelivet skulle det bli den, majestätisk med sitt gyllene täcke av karamelliserat socker.Användenrund2-litersformeller8portions- suffléformar. DAG1. Glasering. Kokasocker, citronsaft (10g) ochvattentillenguldgulkaramellsombörjarrykaliteMatHem
Jag hälsar Viktväktarna välkomna med en värmande köttfärssoppa med paprika och risFörjagharnämligenbestämtmigförattjagskasamarbetamedviktväktarna. NärdomfrågademigomjagvillesamarbetameddomsåvardetnästansomattjaggavmigsjälvenjulklappBambi
Jag picklarSjälvharjagpicklatidag. Tomaterharjagocksålagtin, småvackracocktailtomatersomjagprickathåliochlagtiilagEn penna i köket
Mat jag äter vid viktnedgångFickfråganavläsareomjagkundekommamedlitemattipssomjaganvändermigavnuvidminviktmisnkningochsjälvklartskajagvälkunnafixadetAmanda
Jag möter två klassiker - Erik Lallerstedt och en WallenbergareJagficktamedmigenvänifrånmästerkockarnaochhadvaltLinda…. mentyvärråktehonutpåsinBEAochdärstodjagutanlunchkompisPernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Hur jag gör macarons, steg för steg.Jaggjordeensatsinnanochdenfärgadejagrosa. Macaronsellermakronsomvisägerpåsvenska, ärsvåraattbakatyckerjagBonsmammans Bak
Jag tänker inte be om ursäkt!PassapåattfrossaiäppelpajersålängedetfinnsfinasvenskaäpplenochinnanallajulsötsakertarvidMumsfillibaba!!!
Får jag bjuda på en kopp Kaffe med dopp?Förrnärjagbakadebullar, åkteoftakantbitarnainimunnenredaninnangräddningen. SenetthalvårtillbakssåäterjagingetkaffebrödmedmjöllängreBirgitta Höglund´s Mat
Jag testar brödbakmaskin!JagficknyligenenförfråganfrånWhiteawayatttestaenhushållsproduktfrånderassortiment. ViharlängesneglatpåenbrödbakmaskinsåvarförintetatillfälletiaktatttestaensådantänktejagAmy's piece of cake
Hur jag gör en PionDetabsolutsnyggasteresultatetblirnogomdulåtervarjeblombladhalvtorkairundaformer innandefästspåblommanmenjagharoftastintedettålamodet (villblifärdigfort) FörutseendetsskullärdetnogävenbraattanvändasigavfloristtrådföratthållaiochhängauppochnermeningetjagprovatBakverk och Fikastunder
Jag bjuder på en kötträtt..... En köttgryta med hetta...Intesåoftajagharserveratdethärpåbloggen. DetberormycketpåattvarkenjagellerMrCäterröttkött, däremotgörkillarnadetochdärförlagarjagfaktisktmycketrättermedköttiHome 2 Tiny
Jag ljögPåminfödelsedagsajagattjagäterallsortsfisk, mendetärintesant. Mångalängtarefterlutfisknunärdetbörjarnärmasigjul, menintejagRemsans bistro
Jag kan! - Baka Pain de Martins semlorJagbaramåsteberättaomdehärsomjagblivitbjudenpånågramorgnar. EftersomdevarasuperenklaattgöraochdeärbättreänbutikenssåtänktejagprövasjälvBakformen
Jag är fiskkaksgalenFiskburgare, fiskkakor, fiskbulle, fiskpinne. Sålängedetärhemgjortochgottgårdetmestaner. JantelagharaldrigvaritmingrejMatmania
Jag är SUR! Dax att äta mer basisk föda och införa mer rawfood!Jagbörjaralltiddagenmedennäringsriksmoothie, ochdetbrukarivanligafallblipåvadjagharhemmaigrönsak- ochfruktvägoch- ellerväldigtmycketeftervadjagäribehovavatttillsättaiminkostförattmåbraMias mat- och bakblogg hos Kurera
Jag är en chocoholicSvischsadet, förvarkenjagellerMrCkundemotstådenhärgodsaken, deträckteliksomintebaramedenbit, nopehärmoffadeviiossbådetilleftermiddagsfikatochseneftermiddagenockså, häppHome 2 Tiny
Jag har gjort det igenTillskillnadfrånsenastprövadejagidagattvändanedenlitenstuvningiäggvispet, vilketfungerademycketbraSMASKENS.NU
Jag vill ha kanelbullar - nu!Jagvillhakanelbullar - nu. UndertidensomjagskrivitdettaharjaghaftminfikastundmedkaffeochbullarsomjagtinadeuppfrånfrysenpåmindreänenminutSkrivis liv och matfunderingar -
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.