Garnera med sparris (koka den innan), dill och en citronklyfta. Till förrätt åt vi räkcocktail, varmrätten blev en likadan oxfilé "plankstek-style" som vi åt för någon vecka sedan och desserten en ljuvlig blåbärspannacotta
Nyttigt och enkelt för en liten trevlig på tu man hand, kanske efter att barnen lagt sig tillsammans med ett glas bubbel eller varför inte bubblig rosé
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Smaka av med salt och peppar. Toppa med räkorna. Dekorera med en bit lime eller ärtskott. Fördela hälften av mangopurén i 8 små glas, strö över den strimlade paprikan och fyll på med resten av mangopurén. 500 g räkor med skal
Häll dressingen över salladen och garnera med dill eller koriander. Skär avokadon i kuber. Blanda försiktigt avokado, mango, räkor och den finhackade vårlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.