Lägg ut fisken i en ungssäkerform och salta fisken. Vispa samman vetemjöl lagalätt och chilisåsen. Efter 15 minuter tar du ut formen och öser och rör lite i såsen
Blanda ihop och låt stå till precis innan servering. Till 4-6 personer. 1 burk stora räkor i lake200 gr kallrökt lax i bitar2 dl crémefrachie 1 msk tomatpuré 1 krm chiliflakes1 kruka hackad färsk dillLite citronpeppar
Skala räkor, tärna mango, avocdo och tomater utan inkråmet. Blanda och krydda med salt & svartpeppar. Rosta bröd, lägg salladen på brödet och toppa med dressingen
Populär och vacker förrätt. Skala och finhacka räkorna. Blanda creme fraiche och pepparrotsvisp. Garnera med laxrosor tillsammans med räkor, citronskivor och dillvippor
Men nu hoppas jag på att få vara frisk och kry och kunna träna på som vanligt. Snart ska jag däcka i sängen, ska upp tidigt i morgon och fira in fredagen, så härligt
När jag var ung och utbildade mig inom restaurang var det egentligen i varmköket jag ville hålla hus men ännu hade inte tiderna blivit sådana att kvinnor var riktigt välkomna där
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Tonfisk- ochbroccolilådaJag brukar handla på torsdagar men eftersom jag har varit bortrest några dagar hade jag inte hunnit förbereda någon inköpslista och därför blev det en maträtt med saker vi hade hemma igår
Snabblagad korv- ochbroccolilådaTorsdagar är egentligen min veckohandlingsdag men eftersom jag är sjuk rotade jag runt i frysen och hittade korv och broccoli som fick bli grunden till gårdagens middag
Funderade lite på vad jag skulle göra med zuccinin igår för den behövde ätas upp, och ville göra nåt nytt med den men ville göra nåt annat än samma jag oftast gör med den, kom då och tänka på rösti och rårakor med potatis som man gjorde på hemkunskapen när man gick i skolan, så Gjorde den på mitt sätt med zuccini istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.