Man får inte vara rädd för sprutor. Det är intebehagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara. Första gången för mer än ett år sedan hade jag så ont i hals, nacke och huvud i två veckor efter behandlingen att jag tänkte, aldrig mer men det blev bara bättre så jag är nöjd
Du behöver inte knåda brödet heller utan bara dela ibitar och grädda. Maximaltlyxig helgfrukost och en doft av nybakat som dröjer sig kvar i huset hela dagen – Finns det ett bättre sätt att börja dagen
Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Det är väldigt sällan vi gör friteradkyckling men när barnen får höra att det blir så hoppar de av glädje, hihi
Bliinterädd om niinte tycker om majonäs, för den här såsen smakar inte majonäs alls. Nu är grillsäsongeni full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltidfinns på bordet är ju såklart bearnaisesåsen
Eftersom jag ville ha djup av kokumii smaken men var rädd för att steka ur köttet, stekte jag istället lök ordentligt gyllenbrun så att en massa aromatiskaMaillardämnenbildades
Bilden är inte så vacker är jag rädd. Jag gjorde dumplingsigår och de blev faktiskt lyckade. Två lyckade maträtter i rad och jag börjar nästan tro på mig själv som matlagare
Färs är tacksamt att jobba med och man behöver inte vara rädd att smaksätta den. Det fordrar god mat efter veckans första arbetsdag, som t ex dessa snabblagade biffar med tzatsiki, lite grönt och pitabröd
Förra gången använde jag cambozola och serverade med en krämigkantarellrisotto, men den här gången använde jag blå/vit mögelost och lät det fyllda köttet puttra ilitegrädde efter stekningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.