Smörstekta quornfiléer med en dressing gjord på kesella, gul curry, salt och lite vatten + grönsaker i form av skivad tomat, avokado, svarta oliver kryddade med citronpeppar + litekikärtor+ en misslyckaddekoration av balsamicosås
Lägg quornfiléernai en ugnsform. Anna Lundqvist. Salta och peppra lite lätt. Bryn lök, paprika och svamp. Koka ihop grädde, crème fraiche och gorgonzolaost några minuter
Dessa makalöst goda pestomarineradequornfiléer bjöd jag på när vi hade matgäster häromsistens. Till de saftigafiléerna käkade vi råkostsallad, majskorn samt en kanongod variant av dubbelbakad potatis (recept kommer)
Quorn smakar intesärskilt mycket isig självt utan kräver en del kryddning. Att marinera den under upptining tycker jag är ett av de bästa sätten att smaksätta den
Börja med att dela quornfiléerna på hälften. Hejsan i stugorna gott folk. Finhacka örterna och vitlöken, ha ner dem och alla andra ingredienseri en plastpåse tillsammans med quornfiléerna och blanda runt väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.