Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Salladen serverades till grillat. Varma rödbetor och chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk salladmed dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
Man kör rödbetsklyftor i ugnen, och äter dem med chèvre och valnötter. salt & svartpeppar. Skala rödbetorna med en potatisskalare, skär dem i tunna klyftor och lägg dem i en oljad ugnsform
Somrig salladmed chevre, jordgubbar och blåbär med en himmelsk dressing. Du bränner av chevre med en brännare eller med grillfunktionen i ugnen så att ytan blir krispig och inuti varmt och mjukt
Här gjorde jag enkel varm salladmed kokt bovete samt rostat blomkål, chevré och mycket annat gott. Visserligen en vegetarisk maträtt förstärkt med nyskuren avokado och det goda färska chevré
/ Börja med att koka rödbetorna. / Skiva grönsakerna och lägg upp salladen fint. The presentation of food seems almost as important as the taste of the food to most foodbloggers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.