Toppa medkorv- och potatisröran. Blanda korvfräsetmed den mosade potatisen. Rosta brödskivorna lätt i brödrost och lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper
Toppa medkorv- och potatisröran. Blanda korvfräsetmed den mosade potatisen. Rosta brödskivorna lätt i brödrost och lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper
Servera med en fräsch sallad. Skär korven i tärningar och bryn lite lätt och ställ åt sidan. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche
Dagens middagstips faller absolut in under den första kategorin, ja annars hade den ju så klart inte kvalat in här i vårt kök, och vi har faktiskt skrivit om den tidigare i detta inlägget om kycklinggryta med tomater i
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Min dotter Linn, som älskar Texas Hot Links ville också vara medoch skapa dagens korvskörd. Hacka kryddorna, blanda med köttet, vitt vin, salt och peppra
På med riven ost och lägg på ett bröd som lock. Servera med sallad, sås och gärna avokado. Fest på rest. Supersmidig lunch att göra när man har tacorester från fredagsmyset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.