Quattro!
Hos Linnéa
Hos Linnéa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt smördeg
  • 50 g västerbottenost
  • 100 g champinjoner
  • 25 g färskost
  • Grekisk pirog
  • 150 g feta
  • 100 g spenat
  • ½ msk olivolja, 2 klyftor vitlök, svartpeppar
  • Tillagning: Stek spenaten lätt i lite olivolja, låt överflödig vätska rinna av. Rör ner fetaost, pressad vitlök och svartpeppar.
  • Chévre pirog
  • 100 g chévre
  • 3 msk honung
  • 1 dl finhackad ruccula
  • ½ dl cashew saltade
  • Tillagning: Fördela chévresmulor och finhackad ruccola i smördegscirklarnas mitt. Ringla över honung och hackad cashew.
  • Ställ in pirogerna på 200º tills pirogerna blivit gyllenbruna, ca 15 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.