Ostpolenta med lönnsirap- och balsamicoglaserade grönsaker
FOOD MOB
FOOD MOB
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 l vatten
  • 3 dl polenta
  • Olivolja
  • 200 g blandade ostar ex parmesan, feta, chèvre och appenzeller
  • 4 morötter
  • 4 stora gula lökar
  • 16 stora champinjoner
  • 1/2 dl lönnsirap
  • 1/2 dl balsamico
  • vatten
  • rör
  • och
  • 5 minuter 2. Riva eller mosa osten, rör ner i polentan med en skvätt olivolja. Skölj ett stort fat med vatten och häll i polentan, jämna ut den och gör ytan så slät som möjligt. Låt stelna. Kan göras kvällen innan och stå i kylen.
  • 5. Ta ut grönsakerna och häll över sirapen och balsamicon, dra upp ugnen till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.