Jag älskar alla bakverk med jordnötssmör, skulle jag bli tvungen att välja ett bakverk att äta resten av livet så skulle det bli något med jordnötssmör
I fredags bakade jag det första receptet ur min födelsedagsbok Sweet food and photography av Linda Lomelino, hon med bloggen Call me cupcake (fantastiskt fin
Nu är det slut på suddiga bilder. Jag har införskaffat en tripod König KN-TRIPOD40. Det tog ett tag att lista ut hur den fungerar eftersom den kom utan en instruktionsbok
Pang boom bang så är vi inne i juni. Maj har de senaste åren bjudit på varma och soliga sommardagar och det enda som är trist med det är att maj även brukar vara en månad när man har fullt upp med jobb, skola och aktiviteter inför sommaren
För exakt en vecka sedan befann vi oss i en fantastiskt exotisk miljö, sippade på heta drinkar med våra näsor vända mot solen och vansinnigt härliga människor
Creamy carrot and orange soup with spicy chickpeas and sautéed tuscan kale. Last Saturday I had the honor to meet eight lovely foodies/photographers when I hosted a workshop on the theme Vibrant winter food and food photography during winter
Okej rubriken stämmer väl sådär kanske för detta har ni inte frågat om haha. Men jag vill ändå skriva om detta, dels för jag tycker det är viktigt och också för att det brukar vara något jag själv är intressant att läsa om hos andra frilansare eller allmänt kreativa människor
Q&A. Photography -equipment. Hallå. Några av er hade lite frågor om min kamerautrustning och det har jag tänkt visa väldigt länge nu men inte *tagit tummen ur* så nu äntligen
I am so excited to finally announce a workshop here again. I haven’t held a group workshop in almost two years, and I’m so thrilled to finally be able to do it again
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.