1 modell
Testa er fram! Sedan varierar ISO't beroende på hur ljuset är, men den försöker jag hålla så låg som möjligt såklart. Eftersom jag oftast fotar porträtt utomhus så brukar den vara mellan 100-400.Annars sådant som inte rör slutartid, bländare eller ISO. Jag fotar alltid med serietagning (tredje ikonen från vänster andra raden nerifrån). Då är jag säker på att jag inte får med blinkningar eller andra småsaker som kan förstöra bilden. Jag fotar alltid med automatisk vitbalans (AWB) och ändrar den sedan i Lightroom vilket jag kan eftersom jag fotar i Raw-format. Sedan ikonen som är till vänster om Raw:
If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
Så var det dags att testa den nya blendern “Oster – Versa”, som vi nyligen bloggade om. Första testen blev en enkel soppa, vilket egentligen inte är något svårt
Place the chocolate chips and coconut oil in a microwave safe measuring cup or bowl. Microwave the chocolate in 30 second intervals until melted (stir between each interval) should take about 90 seconds depending on your microwave
Hej,. Jag har äntligen lyckats lösa bildstrulet och får nu upp bilderna i blogginläggen åt rätt håll. Så nu kan jag äntligen börja blogga igen, och jag ha en del inlägg liggande som jag ska dela med mig av
Position a rack in the middle of the oven. Preheat oven to 375°F | 190°C. Line a baking sheet with a large piece of foil, or 2 long pieces of foil over lapping each other lengthways if your salmon is wide
Receptet finns i Linda Lomelinos senaste bok Sweet food & Photography. Jag älskar alla bakverk med jordnötssmör, skulle jag bli tvungen att välja ett bakverk att äta resten av livet så skulle det bli något med jordnötssmör
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA. Har du rabarber kvar så testa denna paj, har du dessutom en glutenfri vän passar det perfekt att bjuda in till lite fika
METHOD. Chop up the mushroom and finely chop up an onion and sauté in a soup pan in bit of oil. If you have a soup maker go to the soup maker recipe, if not continue down to the blender soup recipe
Jag vill gärna äta mer grönt. Jag tror att det är nyttigare för mig som individ – och för vår planet. Men jag tänker INTE skrubba mina rotfrukter i havet, börja med yoga på fälten mitt i matlagningen eller spela trummorbarfota i natten – bara för att jag ( i bland) tycker om vegetarisk mat…
Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
The presentation of food seems almost as important as the taste of the food to most foodbloggers. One thing that I didn’t think of before starting to blog was how much greater every meal naturally tastes just by setting the table nicely and plating the food even more beautifully
I fredags bakade jag det första receptet ur min födelsedagsbok Sweet food and photography av Linda Lomelino, hon med bloggen Call me cupcake (fantastiskt fin
Melt the butter in a pan over medium heat, add the onions and cook until a deep golden brown, about an hour, stirring occasionally, adding a bit of water or broth to deglaze the pan as needed
Vår familjs tur att bjuda gänget på brunch. Det blev en fiskgryta som grund och sen tog man själv av tillbehören, gös, lax, pilgrimsmussla, räkor, musslor, krutonger och citrusaioli
METHOD. Put aside 50 of silken tofu. You will need this for the egg yolk later. Then put all vegan egg white ingredients into a blender and blend for at least 1 minute (this is important to make sure the agar agar granules are dissolved
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.