Rödbets – och vaniljsmoothie – perfekt innanträning. Den här smoothien fungerar med andra utmärkt som mellis innan du ska träna och ger dig en riktig superkraftsboost
Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Min efterätt var Pecan Pie serverad med en glass/tjock sås, som var god men väldigt mastig, och jag klarade inte av att äta hela (det blev liksom för mycket)
Att laga till några Tapas är något som är riktigt enkelt, det finns mängder med goda rätter som passar både till ett glas vin på kvällen eller till en nyttig lunch i sommarvärmen
Andra börjar så smått äta fastlagsbullar men jag kör fortfarande med saffransbullar. Jag gillar varken den vispade grädden (aktiverar min kräkreflex) eller mandelmassan och då kan jag lika gärna äta något annat
Den är stenhård även som mogen och passar inte alls att äta rå. Eftersom frukten är så hård behöver den flera tillimmar i kastrullen innan bitarna är mjuka
Godmorgon och välkommen tisdag. Klev upp ur sängen runt halv 9 imorse och gjorde i ordning en stor frukost för att ladda upp inför dagens pass -> Bröst, axlar och triceps
Sen är det bara att fylla den med vad man gillar, byt ut mot bättre alternativ än innan. Jag hade lite svårt att komma på substitut för det man var van att äta tidigare
Min kosthållning är helt klart påverkad av allt det jag lärde mig av att äta LCHF, framförallt snabba, förädlade kolhydrater har liksom försvunnit från menyn
Det är ju inte lätt att hålla sig. Hon kavlade på rätt länge men sen gick det inte att motstå längre. Det blev inte mycket deg kvar till bullar, blev en liten
ÄTA PIZZA MED GOTT SAMVETE. 8 November 2014 /. 13. 26 /. Recept. /. Permalink /. 0. Förra lördagen gjorde mamma och jag en hälsosam variant av pizza och JISSES vad god den blev
Att bry sig om den exakta mängden som ligger på min tallrik på bilderna tycker jag ni ska bortse ifrån då jag allt som oftast äter mycket mer än så, tar om, fyller på, skrapar ur salladsskålen och likväl barnens tallrikar - varför skulle jag visa det
Innan man sätter in dem i ugnen på 225 grader penslar man dom med ägg. . I fredags var mannen i Stockholm och då passade jag på att bjuda hem lite mammor och barn på plock före maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.