Utstickarei all ära, men det roligaste med tårtdekoration är ändå att modellera på fri hand. Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på
Efter Helenas och mitt julstök ibistron så har det varitdåligt med julgodistillverkningen där. Men nu när det vankades jullunch på jobbet tänkte jag att ändå fickbidra med lite julgotter
Allt som är krämigt och därmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt och krämigt slår det mesta
Jag kan varmt rekommendera den, jättegod indisk mat och mysig lokal. Bara för att man äter ute på restaurang behöver inte det betyda att man måste äta "onyttigt"
Hittade ett spännande recept hos Frostrosor som jag testade. Killarna blev utöver sig av glädje. Iövrigt har jag pysslat med att bita sönder en ganska stor bit av en plomb så jag har fått en akuttid hos tandläkaren imorgon
Alltså december månad är ett enda bakande, pysslande och godistillverkande. Julmust dricks varje dag och om jag ivanliga fall försöker att inte äta socker på vardagarna så är det ett enda sockerrus hela veckan lång just nu
Julen närmar sig med stormsteg och det känns faktiskt ganska mysigt. ) Julborden är bokade och det blir två stycken för migi år, ett traditionellt och ett med asiatiskt tema
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.