Torsk i gräddig kaviarsås med dill - och ägghack. Börja med de ugnsbakade tomaterna som ska stå och långsamt gotta till sig i ugnen i två timmar på svag värme
Idag serverades det ångad torsk ihop med skirat smör, ägghack och polkabetor. Polkabetor är ju så himla fina och dessutom väldigt goda då de ugnsbakas med smör
Torsken serverades utan räkor och vitvinsås och med brynt smör istället. Lägg torsken på morötterna, salta och peppra samt lägg på rikligt med dill och smör
Stekt torsk med blomkålsgratäng och ägghack. Skirat smör blandas med kokt hackat ägg. Medan vi varit fettskrämda har denna enkla kulinariska upplevelse stått i skamvrån, men nu har den gjort comeback
Jo, en asiatisk produkt framtagen för att panera och fritera med. Panera torsken genom att först vända filéerna i uppvispat ägg, varefter i panko som du kryddat med lite salt och citronpeppar
Ett par burkar med räkor som närmade sig sitt bäst-föredatum. Mjölkfri och med viss GI-inriktning. FyllningEn knippe sparrisTvå burkar räkor 4 dl havregrädde4 äggHackad dillSalt och pepparLåt sparisen sjuda ett par minuter i kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.