Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka upp socker och vatten i en kastrull. Tillsätt mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar sig
Ingredienser Portioner. ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
1. Skär marsipanen och nougaten i vardera 18 bitar (för 18 st bollar). 2. Rulla marsipan och nougat var för sig till bollar, börja med nougaten och ställ i kylen i 10 minuter
Hemgjorda punschpraliner. Påskägg fyllt av hemgjorda punschpraliner och hallontryffel. Punschpraliner. Punschpraliner går ju att köpa i första bästa livsmedelsbutik, varför då lägga tid och energi på att göra egna
) Han råkar gilla alla de sötaste sötsaker som finns som nougat, punschpraliner, marsipanbröd och allt annat som jag själv kallar ettersött, så sött det bara kan bli
Jag har garnerat med maltesers men tycker man inte om dem går det naturligtvis bra att garnera med egna favoriter - kanske non-stop, polly, kolasvampar, chokladgrodor, punschpraliner, ja, använd fantasin
Prova själv om du vågar - och förvissa dig om att punschpralinerna du använder är mjölkfria. PUNSCHPRALINGLASS1 dl hackade punschpraliner300 ml Soyatoo-grädde (tetraförpackning)350 ml sojamjölk½ dl farinsocker½ msk vaniljsocker2 krm arrakessensBlanda ihop alltsammans och kör i glassmaskin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.