Smält smör och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Rör ner punschen och kokosen. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och rör ner i äggsmeten växelvis med mjölken
När jag var liten så var Sundbornglassen med smak av punsch och små bitar mörk choklad i den absolut den godaste glassen jag visste ,jag tror ännu hemglass har den kvar nu har jag gjort min egen variant av den i min nya glassmaskin receptet är beräknat på min glassmaskin som tar max 3,2 dl röra att frysa men har ni större maskin kan ni säkert gånga upp receptet. Vispa äggulor och socker luftigt i en skål blanda sedan allt försiktigt inklusive punschen följ sedan instruktionerna på din glassmaskin min fick gå i ca 15 min
Och det är ju faktiskt inte livsavgörande viktigt när allt kommer omkring, att koka sin egen sylt. Det tar bara en kvart att göra den från start till slut, och den är även en perfekt gå-bort-present när man inser att man inte hinner köpa något lämpligt eftersom både blomsterhandeln och Systembolaget behagar ha stängt
helgen har varit grym, massa god mat och dryck med härliga vänner. bland annat denna goda kladdkaka med rom och valnötter ( vi hade ingen punsch) så vi tog rom
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.