Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledporki söndags. Redan vidniotiden på morgonen åkte grisenini ugnen och där fick den stå i nästan niotimmar
PulledPork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Förvara iburk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligenpulledpork. Däremot valde jag tillslutintepork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Hittadeinspirationtill detta hos Kryddburken. Igår lagade jag nämligen "pulledpork" tillmiddag. Har ingen röst alls och ägnar hela dagarna, och nätterna åt att hosta och kraxa
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. En dragen gris. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigtonekligen en massa frågor
Bildkälla. Ingredienser. Skala rödlöken och skär iringar. Dela paprikaringen på mitten. Fördela alla ingredienser på en av brödskivorna, lägg den andra ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.