På fredagar är det skönt när maten går ganska fort att laga till och inte kräver särskilt mycket arbete så att man får tid att umgås med familjen istället
prusciutto, färska champinjoner, tomat, paprika, rödlök och mozzarella på den ena och den andra blev en mexikansk variant med tacoköttfärs, paprika, tomat, tacosås, jalapeno, rödlök och mozarella
Pannkakor kan man ju fylla på en mängd olika vis, men jag måste säga att kombinationen ricotta, ruccola, knaperstekt prusciutto crudo och färska fikon är mer eller mindre oslagbar
Prusciuttolindad kycklingballotine med olivfyllning. Traditionellt så görs en kycklingballotine av kycklingfilé som lindas i kycklingens eget skinn, men jag har gjort en lite enklare variant där man använder sig av prusciutto för att linda in bröstfilén
Till pastan som tillverkades, blev en lite tjockare variant på tagliatelle, gjorde jag en krämig vitlökssås som kompletterades medprusciutto och lite hyvlad parmesanost
Klicka upp blomkålsmoset i små glas och dekorera medprusciutto och sparris efter tycke och smak. Stek prusciutton snabbt på varje sida och låt rinna av på lite hushållspapper
Detta märks inte minst på människors respekt för traditioner i framställning och produktion av klassiska regionala råvaror såsom Parmegiano-Reggiano, Prusciutto di Parma, Culatello och Aceto Balsamico di Modena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.