Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
När chokladen svalnat blandar du den med ägget och vispar lite till. Häll sedan på vitchokladmousse, här ska du vara försiktig när du brer på den så den inte blandas ihop medhallonmoussen
Servera den gärna med lite vaniljyoghurt. se och såg receptet på denna underbara frozen "cheese"cake. Tina hallonene lite (de ska fortfarande vara lite frusna)
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.