Blanda paprika och citronskal med crème fraiche, pressad vitlök, salt och peppar. Finhacka paprikan och riv det gula skalet av den väl sköljda citronen
Vispa ihop curd och grädde med en elvisp till en fluffig kräm. Börja med att göra en pajdeg. Bred ut i pajskalet och dekorera med hallon och blåbär eller vilka bär du vill ha
Blanda surdegen med resten avingredienserna. flingsalt och svartpeppar. kapris. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pesto ochkapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmed parmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Marinerad rostbiff med balsamico, honung ochkapris. Krydda rostbiffen rejält med salt och peppar. De tycker också att det är ganska onödigt med kallt kött
Jag fullkomligt älskar snittar, att göra snittar och inte minst att äta lite för många snittar…Dessa goda och fräscha laxsnittar medcitronkräm är förövrigt extra svåra att hålla sig ifrån
Fast idag ska vi laga en sås med tonfisk på burk ochkapris. Låt puttra en stund förslagsvis medan du kokar pastan/riset och slänger ihop en färggrann sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.