Klappa in ganska rikligt med salt och peppar på kycklingens skinn. Fördela de färska örterna i mindre kvistar och placera ut dem runt, under och i kycklingen
Till kvällens middag bestående av baconlindad kycklingoch råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- ochörteroch en ärtpesto
Skär kycklingfilerna i små bitar. Smaksätt med creme fraiche franska örteroch salt och peppar. Servera med de rostade pinjenötterna, riven parmesanost och en sallad
Jag lovar återkomma med bilder och hur galejet gick av stapeln. Med en helg framför sig med AFTER BEACH PARTY med maskerad, så kommer garanterat helgen gå lika fort
Har du ingen citrontimjan kan du använda vanlig timjan och citronklyftor. 1 hel stor kyckling, ca 1½ kg 1 knippe citrontimjan 3 vitlöksklyftor salt och nymald peppar olivolja Örtig bulgur. 1 hel stor kyckling. 3 vitlöksklyftor salt och
Skölj kycklingen in och utvändigt och torka den torr med hushållspapper. Dra fram skinnet på bröstsidan så att köttet inte är bart, stoppa in vingspetsarna och bind upp kycklingen så fast som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.