Men innan dess ska jag ge er ett tips på en fredagsfavorit som NI BARA MÅSTE GÖRA! Den är bara såååååååå gooooood Kycklingfilé i balsamico och örter!6-8 personer
8
kycklingfiléer
2 tsk
salt
2
vitlöksklyftor
1 kruka
färsk örtkryddor tex. timjan eller oregano. (Funkar också bra med Findus frysta Italienska örtkryddor)
Till kvällens middag bestående av baconlindadkycklingochråris valde jag att göra två såsigatillbehöri form av en kall yoghurtsås med smak av citron- och örter och en ärtpesto
Skär kycklingfilernai små bitar. Förbered att lägga ipinjenötternai en het panna och rosta dom en aning - lägg sedantillsidanoch förbered själva måltiden
Helstekt kycklingi ugn är väldigt lättlagad ochsamtidigt god middagtill både vardag och fest. Om du lägger lite smör under skinnettillsammans med örter får du en särdeles välsmakande kyckling, med krispigtskinn
Lägg kyckling, potatis, lök, vitlökochcitronhalvor på en ugnsplåt. Kyckling. Skala lök ochvitlök, skär den gula löken i stora klyftor och krossa vitlöksklyftornalite lätt
Har du ingencitrontimjan kan du använda vanligtimjanochcitronklyftor. 6 portioner. 1 hel stor kyckling, ca 1½ kg 1 knippecitrontimjan 3 vitlöksklyftor salt och nymald peppar olivoljaÖrtig bulgur. 2½ dl bulgur 6 morötter 1 knippe mynta 1 knippe. - Läs hela inlägget här 6 portioner. 1 hel stor kyckling. 1 knippe. 3 vitlöksklyftor salt och. 1 knippe mynta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.