Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé. Salt och peppar. Salt, peppar och paprikapulver. Skala och skiva potatisarna nästan igenom, lägg i en form, dofta över kryddorna och ringla lite olivolja på potatisen
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
En enkel men supergod och mättande, vegetarisk vardagsrätt. Jag får ofta höra att det är dyrt att äta ren och läkande kost, men det behöver det inte vara
Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.